Verlies de maat niet!
NL FR

HOUD DE MAAT!

In 2021 stak de Week van het Hartritme in een nieuw jasje en gaf ze u onder andere de mogelijkheid om gratis uw hartritme te testen, waar en wanneer u het wilde.

Tussen 1 juni en 1 oktober 2021 kregen 10.000 Belgen, geselecteerd volgens specifieke criteria, de kans om gratis de FibriCheck-app te downloaden en gedurende één week hun hartritme te testen op hun smartphone!

Ook dit jaar kan iedereen gratis zijn/haar risico berekenen op onze website. En opnieuw krijgen 10.000 Belgen, tussen 13 juni en 30 september 2022 de mogelijkheid om gratis de Fibricheck-app te downloaden gedurende één week indien de online test aantoont dat er een verhoogd risico is.

Met het uitvoeren van de risicotest en het downloaden van de Fibricheck app, neemt u bovendien deel aan de grote studie van de Belgische Vereniging van Cardiologen en Ritmologen (BeHRA) om meer kennis te verwerven omtrent voorkamerfibrillatie en hartritmestoornissen. Dat alles in slechts enkele kliks! De resultaten van het onderzoek worden uiteraard volledig anoniem verwerkt. Doe de risicotest hier.

Tijdens de Week van het Hartritme nodigen wij u uit in de volgende shopping centra, waar u gratis een test kunt doen, onder begeleiding van verplegend personeel. De test duurt slechts één minuut en is volledig pijnloos.

Afspraak op:

  • Dinsdag 14 juni in Wijnegem shopping center van 10u00 - 17u00
  • Donderdag 16 juni in het Woluwe Shopping Center van 10u00 - 17u00
  • Vrijdag 17 juni in Shopping center Rive Gauche (Charleroi) van 10u00 - 17u00

Een initiatief van

Sponsors

Om een defibrillator toe te voegen, mailt u de exacte locatie (adres of coördinaten) naar BeHRA@vademecom.be.
Met dank aan de FOD volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu.
= AED